Chassis afgeleverd bij de opbouwer.

Na alle benodigde werkzaamheden als onderhoud, banden, spuiten etc. is er deze week weer een chassis afgeleverd bij de opbouwer. Lamboo Mobile Medical zal een speciale opbouw met laadlift plaatsen waarin een complete CT-scan voor huisdieren wordt gemonteerd. Op locaties in het land kunnen hiermee dieren gescand worden. Voor meer informatie kijk op www.mobieledierenscan.nl of LinkedIn mobieledierenscan

Wij hebben Gert ervaren als een zeer kundig persoon met verstand van zaken. Gert wist snel onze behoefte te doorgronden en heeft hierdoor in korte tijd de juiste truck gevonden. Ook met andere stakeholders die voor ons van groot belang zijn wist Gert snel en kundig te schakelen om de planningen op elkaar af te stemmen.

Gert heeft ons volledig ontzorgd, van het bepalen welke truck geschikt is, de technische inspectie en de koop. Maar ook het proces na de koop zoals het transport, onderhoud, spuiten en rijklaar maken. Gert ontzorgt van A-Z. Daarbij heeft hij ons continue op de hoogte gehouden door middel van foto’s.

By |2018-12-09T10:24:25+00:00december 9th, 2018|Uncategorized|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Robbert Leenheer december 13, 2018 at 11:20 am - Reply

    Super!

Leave A Comment